Fräkenbotten

Fräkenbotten

Välkommen till min släktforskningsblogg!

Fräkenbotten är en del av min mormors historia, hennes uppväxt, hennes liv. Fräkenbotten är torpet på Ågesta i Stockholms Län, där mormor växte upp.

Det var därför givet att bloggen skulle heta just Fräkenbotten, men den kommer att handla om min släktforskning, både på min mormor och morfars sida.

Paus i släktforskningen

ÖvrigtPosted by Lisa 2010-09-27 12:47:59

Jag insåg i morse att det var evigheter sen jag satt med släktforskningen och nu börjar det klia i fingrarna igen att ta tag i det. Fick ett mail från SVAR häromdagen om att flera av de volymer jag röstat på nu finns tillgängliga. Åhhhh, vill sätta mig med det direkt nu, men men... är en del annat i mitt liv som måste komma före nu.

Flytt igen nygligen till ett större hus har gjort att det finns en del annat att pyssla med.

Jag såg att en del länkar som jag lagt ut på hemsidan blivit inaktiva, så jag ska ta och korrigera det så fort jag hinner. Har också ett problem med det tekniska hemmavid. Min dator mår inte sådär jättebra så jag vill inte börja jobba med hemsidan o släktforskningen förrän jag fått en ny. Men det är på gång och då kör jag igång :)

Först ut då blir att gå igenom sidan och ta bort felaktiga länkar, sen ska jag uppdatera släktträdet och färdigställa sidan under "Platser" som handlar om Finnshyttan i Järnboås.

/Lisa